Przepis i sposób przygotowania na: Kabanosy pod pierzynką z grilla
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kabanosy pod pierzynką z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabanosy-pod-pierzynka-z-grilla1-2.jpg)
![Krok 2 - Kabanosy pod pierzynką z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabanosy-pod-pierzynka-z-grilla2-2.jpg)
![Krok 3 - Kabanosy pod pierzynką z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabanosy-pod-pierzynka-z-grilla3-2.jpg)
![Krok 4 - Kabanosy pod pierzynką z grilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kabanosy-pod-pierzynka-z-grilla4-2.jpg)
kabanos drobiowy | 100 g żarłaki Konspol |
pierś z kurczaka | 1 sztuka Konspol |
cebula czerwona | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
papryka żółta | 1/2 sztuki |
bakłażan | 1 sztuka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 do smaku |
pomidorki koktajlowe | 4 sztuki |
kukurydza | 1 sztuka |
olej rzepakowy | 1 do smaku |
ser topiony | 1/3 szklanki blue |
mleko 3,2% | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: