Przepis i sposób przygotowania na: Kaczka faszerowana parówkami
Kaczkę myjemy i przyprawiamy. Parówki kroimy w kostkę. Nadziewamy mięso. Pieczemy przez godzinę, w temperaturze 180 stopni, podlewając co jakiś czas bulionem.
kaczka | 1 sztuka |
parówki | 300 gramów |
bulion | 400 mililitrów |
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat | do smaku |
Kaczkę myjemy i przyprawiamy. Parówki kroimy w kostkę. Nadziewamy mięso. Pieczemy przez godzinę, w temperaturze 180 stopni, podlewając co jakiś czas bulionem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: