Przepis i sposób przygotowania na: Kajmakowy specjał
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kajmakowy specjał foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kajmakowy-specjal1-2.jpg)
![Krok 2 - Kajmakowy specjał foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kajmakowy-specjal2-2.jpg)
![Krok 3 - Kajmakowy specjał foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kajmakowy-specjal3-2.jpg)
![Krok 4 - Kajmakowy specjał foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kajmakowy-specjal4-2.jpg)
herbatniki | 350 g |
powidła śliwkowe | 240 g |
orzechy włoskie | 200 g |
masa krówkowa | 510 g |
mleko | 2,5 szk |
budyń śmietankowy | 2 szt |
cukier | 3 łyżki |
masło | 200 g |
śmietana 30% | 0,5 l |
fix do śmietany | 2 szt |
galaretka cytrynowa | szt |
cappuccino waniliowe | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: