Przepis i sposób przygotowania na: Kalafior marynowany
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kalafior marynowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-marynowany1-2.jpg)
![Krok 2 - Kalafior marynowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-marynowany2-2.jpg)
![Krok 3 - Kalafior marynowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-marynowany3-2.jpg)
![Krok 4 - Kalafior marynowany foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-marynowany4-2.jpg)
kalafior | 3 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
woda | 2 litry |
ocet 10 % | 2 szklanki |
cukier | 1,5 szklanki |
sól | 3 płaskie łyżki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1 opakowanie |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 opakowanie |
ziele angielskie | 1 opakowanie |
czosnek | 1 główka |
nasiona gorczycy Prymat | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: