Przepis i sposób przygotowania na: Kalafior nadziewany mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kalafior nadziewany mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-nadziewany-mielonym1-2.jpg)
![Krok 2 - Kalafior nadziewany mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-nadziewany-mielonym2-2.jpg)
![Krok 3 - Kalafior nadziewany mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-nadziewany-mielonym3-2.jpg)
Całość wyrabiam.
![Krok 4 - Kalafior nadziewany mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-nadziewany-mielonym4-2.jpg)
![Krok 5 - Kalafior nadziewany mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-nadziewany-mielonym5-2.jpg)
![Krok 6 - Kalafior nadziewany mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kalafior-nadziewany-mielonym6-2.jpg)
kalafior | 1 sztuka |
mięso mielone | 25 dkg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
cebula | 1 sztuka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
majeranek | 1 łyżeczka |
marchewka | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
śmietana 18 proc | 3 łyżki |
ser żółty | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: