Składniki:
kalarepka młoda | 8 |
szyjki rakowe | 20 dag |
żółtko jajek | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
koperek | 1 łyżka |
masło | 3 łyżki |
śmietana | 100 ml |
bulion | 1 szklanka |
mąka | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
cukier |
kalarepka młoda | 8 |
szyjki rakowe | 20 dag |
żółtko jajek | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
koperek | 1 łyżka |
masło | 3 łyżki |
śmietana | 100 ml |
bulion | 1 szklanka |
mąka | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: