Przepis i sposób przygotowania na: Kandyzowana skórka pomarańczowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kandyzowana skórka pomarańczowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kandyzowana-skorka-pomaranczowa19-2.jpg)
![Krok 2 - Kandyzowana skórka pomarańczowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kandyzowana-skorka-pomaranczowa20-2.jpg)
![Krok 3 - Kandyzowana skórka pomarańczowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kandyzowana-skorka-pomaranczowa21-2.jpg)
![Krok 4 - Kandyzowana skórka pomarańczowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kandyzowana-skorka-pomaranczowa22-2.jpg)
Przekładamy do wyparzonych słoiczków. Przechowujemy w lodówce.
![Krok 5 - Kandyzowana skórka pomarańczowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kandyzowana-skorka-pomaranczowa23-2.jpg)
pomarańcza | 3 szt |
cukier | 100 g |
cukier waniliowy | 1 paczka |
laska wanilii | 1/4 laski |
woda | 250 ml |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: