Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniaczek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniaczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczek14-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniaczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczek15-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniaczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczek16-2.jpg)
Dodałam pokrojoną kapustę i po kolejnych 15 minutach gotowania dodałam zasmażkę.
![Krok 4 - Kapuśniaczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczek13-2.jpg)
boczku wędzonego | 30 dag |
cienkich białych surowych kieł | 6 szt |
dobrej kiszonej kapusty | 30 dag |
marchewka | 1 duża |
pietruszka | 1 średnia |
kawałek pora | |
małego selera | 1/4 |
ząbek czosnku | 1 duży |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziarenka pieprzu ziela angi | |
ziemniaki | 2 średnie |
malutki kawałeczek ostrej pap | |
sos sojowy sól i pieprz mielo | |
zasmażka z | |
smalec | 2 łyżeczki |
ziemniaki | |
mąka | 2 (zrumieniona) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: