Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniaczki w cieście francuskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniaczki w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczki-w-ciescie-francuskim2-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniaczki w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczki-w-ciescie-francuskim4-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniaczki w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczki-w-ciescie-francuskim3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniaczki w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczki-w-ciescie-francuskim1-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuśniaczki w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniaczki-w-ciescie-francuskim0-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
kapusta kiszona | 1/2 kg |
kiełbasa podwawelska | 1 laska |
olej | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: