Składniki:
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta kiszona | 40 dag |
pomidory | 2-3 szt |
pieczarki | 6-8 szt |
tłuszcz | |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl |
natka pietruszki | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
cukier | |
tymianek |
wywar mięsny | 1,5 L |
kapusta kiszona | 40 dag |
pomidory | 2-3 szt |
pieczarki | 6-8 szt |
tłuszcz | |
mąka pszenna | 1-2 łyżki |
wino białe wytrawne | 1/2 szkl |
natka pietruszki | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
cukier | |
tymianek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: