Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak na kościach
Kroki postępowania
![Krok 1 - kapuśniak na kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-kosciach1-2.jpg)
![Krok 2 - kapuśniak na kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-kosciach2-2.jpg)
![Krok 3 - kapuśniak na kościach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-kosciach0-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
marchew | 2 szt |
ziemniaki | 3-4 szt |
pietruszka | 1 szt |
por | 1/2 szt |
kości schabowe | 0,5 kg |
cebula | 1 szt |
smalec | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
sól | |
ziele angielskie | 5 ziarenek |
kminek | 1 łyżeczka |
majeranek | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 1-2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: