Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak na wędzonce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak na wędzonce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonce5-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak na wędzonce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonce6-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak na wędzonce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonce7-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak na wędzonce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonce8-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuśniak na wędzonce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonce9-2.jpg)
![Krok 6 - Kapuśniak na wędzonce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-na-wedzonce4-2.jpg)
kapusta kiszona | 1/2 kg |
ziemniaki | 30 dkg |
boczek wędzony | 30 dkg |
smalec | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
kostka rosołowa | 1 sztuka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | do smaku |
olej | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: