Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z fasolą Jaś
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak z fasolą Jaś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-fasola-jas1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak z fasolą Jaś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-fasola-jas2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak z fasolą Jaś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-fasola-jas3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak z fasolą Jaś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-fasola-jas4-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuśniak z fasolą Jaś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-fasola-jas5-2.jpg)
kapusta kiszona | 30 dag |
fasola Jaś | 10 dag |
boczek wędzony | 10 dag |
kiełbasa śląska | 20 dag |
cebula | 2 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
kminek Prymat | 1 łyżeczka |
Majeranek suszony Prymat | |
bulion drobiowy | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: