Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 litra |
kapusta czerwona | 50 dkg |
ogórki konserwowe | 2 |
cebula | |
margaryna | |
mąka | 2 łyżki |
kapary | łyżka |
sól | |
pieprz | |
czosnek | |
cukier | |
przyprawa do zup | |
sok z cytryny |
wywar drobiowo-wołowy | 1,5 litra |
kapusta czerwona | 50 dkg |
ogórki konserwowe | 2 |
cebula | |
margaryna | |
mąka | 2 łyżki |
kapary | łyżka |
sól | |
pieprz | |
czosnek | |
cukier | |
przyprawa do zup | |
sok z cytryny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: