Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z kapusty pekińskiej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak z kapusty pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-kapusty-pekinskiej1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak z kapusty pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-kapusty-pekinskiej2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak z kapusty pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-kapusty-pekinskiej3-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 4 - Kapuśniak z kapusty pekińskiej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-kapusty-pekinskiej4-2.jpg)
pałki z kurczaka | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
kapusta pekińska | 1/2 szt |
seler naciowy | 2 łodygi |
ziemniaki | 3 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1/3 szt |
marchew | 2 szt |
pomidor | 1 szt |
papryka zielona | 1/2 szt |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: