Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z kiszonej kapusty z boczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak z kiszonej kapusty z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-kiszonej-kapusty-z-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak z kiszonej kapusty z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-kiszonej-kapusty-z-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak z kiszonej kapusty z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-kiszonej-kapusty-z-boczkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak z kiszonej kapusty z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-kiszonej-kapusty-z-boczkiem4-2.jpg)
kapusta kiszona | 500 g |
kości schabowe | 200 g |
ziemniaki | 2 szt |
marchewka | 1 szt |
boczek wędzony | 150 g |
kostka rosołowa | 2 szt |
ziele angielskie | 4-5 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
włoszczyzna | 100 g |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
cukier | |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: