Przepis i sposób przygotowania na: Kapuśniak z zasmażką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapuśniak z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-zasmazka1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapuśniak z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-zasmazka2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapuśniak z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-zasmazka3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapuśniak z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-zasmazka4-2.jpg)
![Krok 5 - Kapuśniak z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-zasmazka5-2.jpg)
![Krok 6 - Kapuśniak z zasmażką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusniak-z-zasmazka6-2.jpg)
kości schabowe | 200 g |
seler | 1/5 szt |
pietruszka | 1/2 szt |
por | 1/3 szt |
ziele angielskie | 4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
cebula | 1/2 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
kapusta kiszona | 200 g |
sól i pieprz | |
smalec | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
majeranek | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: