Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

kapusta

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 500 gram
marchewka 1 sztuka
cebula

Przepis i sposób przygotowania na: kapusta

kapustę, wypłukać w wodzie ale nie dokładnie. i wstawić do garnka z odrobiną wody i gotować.
marchewkę zetrzeć na tarce i dodać do kapusty.
całość gotować, doprawić solą, pieprzem, cukrem i kwaskiem cytrynowym,
na sam koniec usmażyć cebulkę i przelać do kapusty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kaja1991 25.09.2012 18:53
nie lubię jej na ciepło;) dla mnie musi być zimna :)
kaja1991 25.09.2012 18:53
dodatek do sosu pieczeniowego;)
Marta1986 25.09.2012 17:52
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak