Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona z przecierem i wędliną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta kiszona z przecierem i wędliną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-z-przecierem-i-wedlina1-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta kiszona z przecierem i wędliną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-z-przecierem-i-wedlina2-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta kiszona z przecierem i wędliną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-z-przecierem-i-wedlina3-2.jpg)
![Krok 4 - Kapusta kiszona z przecierem i wędliną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-z-przecierem-i-wedlina0-2.jpg)
kapusta kiszona | 1/2 kg |
boczek wędzony | 10 dag |
kiełbasa | 15-20 dag |
pomidory | 2-3 szt |
ketchup | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
margaryna | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: