Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona zasmażana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta kiszona zasmażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-zasmazana12-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta kiszona zasmażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-zasmazana13-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta kiszona zasmażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-zasmazana14-2.jpg)
![Krok 4 - Kapusta kiszona zasmażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-zasmazana15-2.jpg)
![Krok 5 - Kapusta kiszona zasmażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-zasmazana16-2.jpg)
![Krok 6 - Kapusta kiszona zasmażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-zasmazana17-2.jpg)
kapusta kiszona | 400 g |
smalec | 100 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
woda | 2 litry |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
mąka pszenna | 2 łyżki |
ziele angielskie | 3 szt |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: