Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona zasmażana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta kiszona zasmażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-zasmazana3-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta kiszona zasmażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-zasmazana4-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta kiszona zasmażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-zasmazana5-2.jpg)
![Krok 4 - Kapusta kiszona zasmażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-zasmazana6-2.jpg)
![Krok 5 - Kapusta kiszona zasmażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-kiszona-zasmazana7-2.jpg)
kapusta kiszona | 500-600 g |
olej kokosowy | 2-3 łyżki |
woda | 1 litr |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 2-3 szt |
mąka pszenna | 3 łyżki |
masło klarowane | 2 łyżki |
woda | 50 ml |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
kminek Prymat | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: