Składniki:
kapusta kiszona | 600 g |
karczek | 500 g |
kiełbasa podwawelska | 1 laska |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
sól | |
kostka rosołowa | |
pieprz | |
cukier | 3 łyżki |
grzyby suszone | 1 szklanka |
kapusta kiszona | 600 g |
karczek | 500 g |
kiełbasa podwawelska | 1 laska |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
sól | |
kostka rosołowa | |
pieprz | |
cukier | 3 łyżki |
grzyby suszone | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: