Składniki:
kapusta pekińska | 6 liści |
feta | 1/3 opakowanie |
oliwki czarne | 10 sztuk |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
sos vinegrette | 3 łyżki |
Mieszanka: | 1 puszka |
groszek konserwowy | 1 puszka |
kukurydza konserwowa | 1 puszka |
kapusta pekińska | 6 liści |
feta | 1/3 opakowanie |
oliwki czarne | 10 sztuk |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
sos vinegrette | 3 łyżki |
Mieszanka: | 1 puszka |
groszek konserwowy | 1 puszka |
kukurydza konserwowa | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: