Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta włoska zapiekana pod beszamelem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta włoska zapiekana pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-wloska-zapiekana-pod-beszamelem2-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta włoska zapiekana pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-wloska-zapiekana-pod-beszamelem1-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta włoska zapiekana pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-wloska-zapiekana-pod-beszamelem0-2.jpg)
kapusta włoska | 1/2 główki |
masło | 3 łyżki |
mąka | 3 łyżki |
mleko | 2 szkl |
sól | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
ser gouda | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: