Przepis i sposób przygotowania na: KAPUSTA Z GRZYBAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - KAPUSTA Z GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-grzybami3-2.jpg)
![Krok 2 - KAPUSTA Z GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-grzybami4-2.jpg)
![Krok 3 - KAPUSTA Z GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-grzybami5-2.jpg)
![Krok 4 - KAPUSTA Z GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-grzybami6-2.jpg)
![Krok 5 - KAPUSTA Z GRZYBAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-grzybami7-2.jpg)
kapusta kiszona | 2 kg |
pieczarki | 1 kg |
grzyby suszone | 300 g |
cebula | 2 szt |
ziele angielskie | 10 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 6 szt |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 10 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
masło | 1 łyżka |
olej | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: