Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z jaśkiem i grzybami - Wigilijna
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kapusta z jaśkiem i grzybami - Wigilijna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-jaskiem-i-grzybami-wigilijna4-2.jpg)
![Krok 2 - Kapusta z jaśkiem i grzybami - Wigilijna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-jaskiem-i-grzybami-wigilijna3-2.jpg)
![Krok 3 - Kapusta z jaśkiem i grzybami - Wigilijna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-jaskiem-i-grzybami-wigilijna2-2.jpg)
![Krok 4 - Kapusta z jaśkiem i grzybami - Wigilijna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-jaskiem-i-grzybami-wigilijna1-2.jpg)
![Krok 5 - Kapusta z jaśkiem i grzybami - Wigilijna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kapusta-z-jaskiem-i-grzybami-wigilijna0-2.jpg)
kapusta kiszona | 1/2 kg |
podgrzybki suszone | 40 gram |
kostka warzywna | 2 sztuki |
sól | do smaku |
mąka | 1 łyżka |
liść lautrowy prymat | 2 sztuki |
fasola | 15 dkg |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: