Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka ostro nadziana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karkówka ostro nadziana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karkowka-ostro-nadziana1-2.jpg)
![Krok 2 - Karkówka ostro nadziana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karkowka-ostro-nadziana2-2.jpg)
![Krok 3 - Karkówka ostro nadziana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karkowka-ostro-nadziana3-2.jpg)
![Krok 4 - Karkówka ostro nadziana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karkowka-ostro-nadziana4-2.jpg)
![Krok 5 - Karkówka ostro nadziana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karkowka-ostro-nadziana5-2.jpg)
![Krok 6 - Karkówka ostro nadziana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karkowka-ostro-nadziana0-2.jpg)
indycze mięso gulaszowe | 250 g |
sos teriyaki | 3 łyżki |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
sos chili | 1 łyżka |
cebula | 1 szt. |
jajko | 1 szt. |
sól | do smaku |
trawa cytrynowa | 1 (mielona) |
Przyprawa do pieczeni i mięs duszonych Prymat | 1 szt. |
karkówka | 1300 bez kości |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: