Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Karkówka z żółtym serem

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula
3 szt
żółty ser
0,5 plastry
karkówka
1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka z żółtym serem

Karkówkę pokroić w 1 cm plastry, obtoczyć w Wegecie i na każdym plastrze karkówki rozsmarować ketchup. Włożyć do naczynia żaroodpornego i zostawić na 12 godzin. Cebulę pokroić w plastry i położyć na każdym plastrze karkówki, na cebulę położyć żółty ser i posmarować majonezem. Piec w naczyniu żaroodpornym w temp. 200 stopni Celsjusza aż do miękkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak