Przepis i sposób przygotowania na: Karnawałowe faworki zwane chrustem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karnawałowe faworki zwane chrustem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karnawalowe-faworki-zwane-chrustem1-2.jpg)
![Krok 2 - Karnawałowe faworki zwane chrustem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karnawalowe-faworki-zwane-chrustem2-2.jpg)
![Krok 3 - Karnawałowe faworki zwane chrustem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karnawalowe-faworki-zwane-chrustem3-2.jpg)
![Krok 4 - Karnawałowe faworki zwane chrustem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karnawalowe-faworki-zwane-chrustem4-2.jpg)
![Krok 5 - Karnawałowe faworki zwane chrustem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karnawalowe-faworki-zwane-chrustem5-2.jpg)
![Krok 6 - Karnawałowe faworki zwane chrustem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karnawalowe-faworki-zwane-chrustem6-2.jpg)
![Krok 7 - Karnawałowe faworki zwane chrustem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karnawalowe-faworki-zwane-chrustem0-2.jpg)
mąka | 3 szklanki |
cukier | 3 łyżeczki |
rum | 2 łyżki |
jaja | 2 sztuki |
śmietana | 100 ml |
sól | 0,5 łyżeczki |
olej | 2 łyżki |
smalec | 1 kg |
cukier puder | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: