Przepis i sposób przygotowania na: Karp duszony w folii aluminiowej
Kroki postępowania
Rybę posypać solą ziołową i płatkami chili, skropić płynną przyprawą do zup i oliwą, obłożyć półplasterkami cytryny.
![Krok 1 - Karp duszony w folii aluminiowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-duszony-w-folii-aluminiowej3-2.jpg)
![Krok 2 - Karp duszony w folii aluminiowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-duszony-w-folii-aluminiowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Karp duszony w folii aluminiowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-duszony-w-folii-aluminiowej1-2.jpg)
![Krok 4 - Karp duszony w folii aluminiowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karp-duszony-w-folii-aluminiowej0-2.jpg)
karp | 2 dzwonka |
oliwa | 1 łyżeczka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
przyprawa do zup | |
cytryna | 2 plasterki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: