Przepis i sposób przygotowania na: Karpatka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Karpatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karpatka15-2.jpg)
![Krok 2 - Karpatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karpatka16-2.jpg)
![Krok 3 - Karpatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karpatka17-2.jpg)
![Krok 4 - Karpatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/karpatka18-2.jpg)
masło lub margaryna | 0.5 kostki |
jajko | 4 średnie |
woda przegotowana | 250 ml |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 250 gram |
budyń waniliowy | 2 sztuki |
masło lub margaryna | 1 kostka |
cukier | 70 gram |
mleko 3,2% | 750 ml |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: