Przepis i sposób przygotowania na: Kąski kurczaka w sosie pieczarkowo-ogórkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kąski kurczaka w sosie pieczarkowo-ogórkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaski-kurczaka-w-sosie-pieczarkowo-ogorkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Kąski kurczaka w sosie pieczarkowo-ogórkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaski-kurczaka-w-sosie-pieczarkowo-ogorkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Kąski kurczaka w sosie pieczarkowo-ogórkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaski-kurczaka-w-sosie-pieczarkowo-ogorkowym3-2.jpg)
pierś z kurczaka | 550 gram |
sos worcestershire | 2 łyżeczki |
majeranek | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczka |
pieczarki | 170 gram |
ogórki konserwowe | 2 sztuki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: