Przepis i sposób przygotowania na: Kasza jaglana z cukinią , porem i szparagą
Kroki postępowania
Dodać fasolkę szparagową żółtą zblanszowaną i pokrojoną na małe kawałki .
kasza jaglana | 1 woreczek 100 g |
cukinie małe | 1 szt |
żółta fasolka szparagowa | 150-200 g |
pomidory krojone z puszki | 1/2 puszki |
por (biała część) | 2 szt |
olej kokosowy | 2 łyżki |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | 1/2 łyżeczki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
woda | 1.5 litra |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyzeczki |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyzeczka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: