Składniki:
1 szkl kaszy jaglanej | |
1 szkl. wody | |
1 szkl. mleka | |
1 łyżka masła | |
1 szkl śmietanki do sosów | |
1 płaska łyżka mąki pszennej | |
ok 25 dag pieczarek | |
koperek | |
olej do smażenia | |
sól, pieprz | |
szczypta cukru |
1 szkl kaszy jaglanej | |
1 szkl. wody | |
1 szkl. mleka | |
1 łyżka masła | |
1 szkl śmietanki do sosów | |
1 płaska łyżka mąki pszennej | |
ok 25 dag pieczarek | |
koperek | |
olej do smażenia | |
sól, pieprz | |
szczypta cukru |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: