Przepis i sposób przygotowania na: kaszanka
Kroki postępowania
![Krok 1 - kaszanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszanka10-2.jpg)
![Krok 2 - kaszanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszanka11-2.jpg)
![Krok 3 - kaszanka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kaszanka9-2.jpg)
mięso | 2-3 kg |
krew wiepszowa | 5 szklanek |
sól | |
pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | |
Kucharek przyprawa do potraw | |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
jelita wiepszowe | |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 szt |
kasza jęczmienna | 3 gruba |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: