Przepis i sposób przygotowania na: Kawoszki z orzechami i czekoladą
Kroki postępowania
PRZYGOTOWANIE:
1. Masło rozpuszczamy w rondelku i studzimy.
Orzechy włoskie siekamy na mniejsze kawałki.
![Krok 1 - Kawoszki z orzechami i czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawoszki-z-orzechami-i-czekolada1-2.jpg)
![Krok 2 - Kawoszki z orzechami i czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawoszki-z-orzechami-i-czekolada2-2.jpg)
![Krok 3 - Kawoszki z orzechami i czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawoszki-z-orzechami-i-czekolada3-2.jpg)
![Krok 4 - Kawoszki z orzechami i czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawoszki-z-orzechami-i-czekolada4-2.jpg)
Jeśli ciasto wydaje nam się zbyt rzadkie, możemy podsypać je mąką.
Zagniecione ciasto wkładamy na około 10 minut do zamrażarki.
![Krok 5 - Kawoszki z orzechami i czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawoszki-z-orzechami-i-czekolada5-2.jpg)
Ciastka układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na około 10 minut.
Życzę smacznego! :)
![Krok 6 - Kawoszki z orzechami i czekoladą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawoszki-z-orzechami-i-czekolada6-2.jpg)