Przepis i sposób przygotowania na: Kawowo-czekoladowa pascha z nutą orzechów
Kroki postępowania
W misce umieszczamy cukier puder, żółtka oraz masło. Ucieramy je na puszystą masę. Do utartych składników dodajemy stopniowo ser oraz wlewamy śmietankę.
![Krok 1 - Kawowo-czekoladowa pascha z nutą orzechów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawowo-czekoladowa-pascha-z-nuta-orzechow1-2.jpg)
![Krok 2 - Kawowo-czekoladowa pascha z nutą orzechów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawowo-czekoladowa-pascha-z-nuta-orzechow2-2.jpg)
![Krok 3 - Kawowo-czekoladowa pascha z nutą orzechów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawowo-czekoladowa-pascha-z-nuta-orzechow3-2.jpg)
![Krok 4 - Kawowo-czekoladowa pascha z nutą orzechów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawowo-czekoladowa-pascha-z-nuta-orzechow4-2.jpg)
Tak przygotowaną paschę umieszczamy w lodówce i pozostawiamy na około 12 godzin.
Gotową paschę delikatnie wyjmujemy z formy, zdejmujemy gazę i dowolnie dekorujemy.
Do dekoracji wierzchu użyłam czekolady rozpuszczonej z mlekiem. Dół deseru został obtoczony połówkami czekoladowych jajek.
![Krok 5 - Kawowo-czekoladowa pascha z nutą orzechów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kawowo-czekoladowa-pascha-z-nuta-orzechow5-2.jpg)