Przepis i sposób przygotowania na: Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-tortilli-we-wloskim-stylu1-2.jpg)
![Krok 2 - Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-tortilli-we-wloskim-stylu2-2.jpg)
![Krok 3 - Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-tortilli-we-wloskim-stylu3-2.jpg)
![Krok 4 - Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-tortilli-we-wloskim-stylu4-2.jpg)
![Krok 5 - Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-tortilli-we-wloskim-stylu5-2.jpg)
![Krok 6 - Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-tortilli-we-wloskim-stylu6-2.jpg)
![Krok 7 - Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-tortilli-we-wloskim-stylu7-2.jpg)
![Krok 8 - Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-tortilli-we-wloskim-stylu8-2.jpg)
![Krok 9 - Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-tortilli-we-wloskim-stylu9-2.jpg)
![Krok 10 - Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-tortilli-we-wloskim-stylu10-2.jpg)
![Krok 11 - Kebab z kurczaka w tortilli we włoskim stylu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kebab-z-kurczaka-w-tortilli-we-wloskim-stylu11-2.jpg)
gorąca woda | 200 ml |
mąka pszenna | 2 szklanki |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | |
oliwa | 3 łyzki |
filet z kurczaka | 500 g |
przyprawa kebab- gyros Prymat | 3 łyżki |
Cynamon mielony Prymat | 2 łyżeczki |
Kminek mielony Prymat | pół łyżeczki |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
oliwa |
ser Pecorino Romano | 50 g |
rukola |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: