Przepis i sposób przygotowania na: Keks cytrynowo-żurawinowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Keks cytrynowo-żurawinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-cytrynowo-zurawinowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Keks cytrynowo-żurawinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-cytrynowo-zurawinowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Keks cytrynowo-żurawinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-cytrynowo-zurawinowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Keks cytrynowo-żurawinowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/keks-cytrynowo-zurawinowy4-2.jpg)
masło | 12,5 dag |
cukier | 4 łyżki |
jajko | 4 szt |
mąka pszenna | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka z czubkiem |
skórka z cytryny | |
żurawina suszona | 0,5 szklanki |
tłuszcz do formy | |
mąka | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: