Przepis i sposób przygotowania na: kieszonki drobiowe faszerowane groszkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - kieszonki drobiowe faszerowane groszkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-drobiowe-faszerowane-groszkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - kieszonki drobiowe faszerowane groszkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-drobiowe-faszerowane-groszkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - kieszonki drobiowe faszerowane groszkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-drobiowe-faszerowane-groszkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - kieszonki drobiowe faszerowane groszkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-drobiowe-faszerowane-groszkiem4-2.jpg)
groszek konserwowy | 1 puszka |
cebula | 1 szt |
olej | 1 łyżka |
sól i pieprz | 0,5 łyżeczki |
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: