Przepis i sposób przygotowania na: Kieszonki schabowe z serem i rukolą Joanny
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kieszonki schabowe z serem i rukolą Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-schabowe-z-serem-i-rukola-joanny1-2.jpg)
![Krok 2 - Kieszonki schabowe z serem i rukolą Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-schabowe-z-serem-i-rukola-joanny2-2.jpg)
![Krok 3 - Kieszonki schabowe z serem i rukolą Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-schabowe-z-serem-i-rukola-joanny3-2.jpg)
![Krok 4 - Kieszonki schabowe z serem i rukolą Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-schabowe-z-serem-i-rukola-joanny4-2.jpg)
![Krok 5 - Kieszonki schabowe z serem i rukolą Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kieszonki-schabowe-z-serem-i-rukola-joanny0-2.jpg)
schab | 6 szt |
ser | 6 szt |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 6 łyżek |
jaja | 2 szt |
bułka tarta pikantna | 200 gram |
olej do smażenia | 100 gram |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 (ziołowa) |
rukola | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: