Przepis i sposób przygotowania na: Klasyczny gyros
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klasyczny gyros foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-gyros1-2.jpg)
![Krok 2 - Klasyczny gyros foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-gyros2-2.jpg)
![Krok 3 - Klasyczny gyros foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-gyros3-2.jpg)
![Krok 4 - Klasyczny gyros foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-gyros4-2.jpg)
![Krok 5 - Klasyczny gyros foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-gyros5-2.jpg)
karkówka | 600 g |
olej | 4 łyżki |
Mój przepis na klasyczny gyros Prymat | 1 opakowanie |
cebula | 1 szt. |
papryka zielona | 1 szt. |
śmietana 18 proc | 500 ml |
ketchup łagodny | 1 łyżka |
ser feta | 100 g |
natka pietruszki | 2 łyżki |
oliwki czarne | |
oliwki zielone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: