Przepis i sposób przygotowania na: Klasyczny kotlet schabowy z miętą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klasyczny kotlet schabowy z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-kotlet-schabowy-z-mieta1-2.jpg)
![Krok 2 - Klasyczny kotlet schabowy z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-kotlet-schabowy-z-mieta2-2.jpg)
![Krok 3 - Klasyczny kotlet schabowy z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-kotlet-schabowy-z-mieta3-2.jpg)
![Krok 4 - Klasyczny kotlet schabowy z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-kotlet-schabowy-z-mieta4-2.jpg)
![Krok 5 - Klasyczny kotlet schabowy z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-kotlet-schabowy-z-mieta5-2.jpg)
![Krok 6 - Klasyczny kotlet schabowy z miętą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klasyczny-kotlet-schabowy-z-mieta6-2.jpg)
kotlety schabowe | 4 szt |
sól i pieprz | |
jajko | 2 szt |
mleko | 100 ml |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1,5 szklanki |
mięta świeża siekana | 2 łyżki |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: