Przepis i sposób przygotowania na: Klops
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klops foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops1-2.jpg)
![Krok 2 - Klops foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops2-2.jpg)
![Krok 3 - Klops foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops3-2.jpg)
![Krok 4 - Klops foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops4-2.jpg)
![Krok 5 - Klops foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops5-2.jpg)
mięso mielone | 600 g |
bułka czerstwa | 50 g |
mleko | 1/2 szkl |
olej | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
jajko | 1 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
pieprz | 1/4 łyżeczki |
natka pietruszki | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: