Przepis i sposób przygotowania na: Klops
Kroki postępowania
Formujemy i układamy w wysmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym.
Czosnek, pietruszkę i pieczarki siekamy i układamy na mięsie.
![Krok 1 - Klops foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops18-2.jpg)
![Krok 2 - Klops foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops17-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 3 - Klops foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops16-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 0,5 kg |
jajko | 1 szt |
czosnek marynowany | 5 ząbek |
pieczarki marynowane | 6 szt |
pietruszka | 0,5 pęczek |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: