Przepis i sposób przygotowania na: Klops faszerowany kaszą gryczaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klops faszerowany kaszą gryczaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops-faszerowany-kasza-gryczana1-2.jpg)
![Krok 2 - Klops faszerowany kaszą gryczaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops-faszerowany-kasza-gryczana2-2.jpg)
![Krok 3 - Klops faszerowany kaszą gryczaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops-faszerowany-kasza-gryczana3-2.jpg)
![Krok 4 - Klops faszerowany kaszą gryczaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops-faszerowany-kasza-gryczana4-2.jpg)
![Krok 5 - Klops faszerowany kaszą gryczaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops-faszerowany-kasza-gryczana5-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 60 dkg |
grzyby suszone | 6 szt |
jajko | 1 szt |
kasza gryczana | 1 saszetka |
masło | 2 łyzki |
bułka czerstwa | 1 szt |
cebula | 1 szt |
śmietana 30% | 3/4 szkl |
mąka pszenna | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Kucharek przyprawa do potraw |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: