Przepis i sposób przygotowania na: klops z fetą i porem
Kroki postępowania
![Krok 1 - klops z fetą i porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops-z-feta-i-porem1-2.jpg)
![Krok 2 - klops z fetą i porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops-z-feta-i-porem2-2.jpg)
![Krok 3 - klops z fetą i porem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klops-z-feta-i-porem0-2.jpg)
mięso mielone wieprzowo-wołowe | 500 g |
jajko | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
feta | 100 g |
por (biała część) | 1 sztuka |
masło | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
słodka papryla do smaku | |
Koperek suszony Prymat | |
pietruszka suszona | |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: