Składniki:
mielone mięso wieprzowe | 60 dag |
mielone mięso wołowe | 60 dag |
czosnek | 2 ząbki |
jaja | 2 |
kajzerka | |
mleko | 1 szklanka |
sól | |
pieprz | |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
bazylia świeża | 1 łyżeczka |
żółty ser starty | 20 dag |
mielone mięso wieprzowe | 60 dag |
mielone mięso wołowe | 60 dag |
czosnek | 2 ząbki |
jaja | 2 |
kajzerka | |
mleko | 1 szklanka |
sól | |
pieprz | |
jajko ugotowane na twardo | 4 |
bazylia świeża | 1 łyżeczka |
żółty ser starty | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: