Przepis i sposób przygotowania na: Klopsy gotowane na parze z zieleniną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Klopsy gotowane na parze z zieleniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsy-gotowane-na-parze-z-zielenina1-2.jpg)
![Krok 2 - Klopsy gotowane na parze z zieleniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsy-gotowane-na-parze-z-zielenina2-2.jpg)
![Krok 3 - Klopsy gotowane na parze z zieleniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsy-gotowane-na-parze-z-zielenina3-2.jpg)
![Krok 4 - Klopsy gotowane na parze z zieleniną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/klopsy-gotowane-na-parze-z-zielenina0-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 60 dkg |
czosnek | 2 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
koper | 1/2 pęczka |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: