Przepis i sposób przygotowania na: Kluski nadziewane mięsem i brokułem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Kluski nadziewane mięsem i brokułem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-nadziewane-miesem-i-brokulem1-2.jpg)
![Krok 2 - Kluski nadziewane mięsem i brokułem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-nadziewane-miesem-i-brokulem2-2.jpg)
![Krok 3 - Kluski nadziewane mięsem i brokułem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-nadziewane-miesem-i-brokulem3-2.jpg)
![Krok 4 - Kluski nadziewane mięsem i brokułem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-nadziewane-miesem-i-brokulem4-2.jpg)
![Krok 5 - Kluski nadziewane mięsem i brokułem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-nadziewane-miesem-i-brokulem5-2.jpg)
![Krok 6 - Kluski nadziewane mięsem i brokułem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/kluski-nadziewane-miesem-i-brokulem7-2.jpg)
ziemniaki | 1 kg |
mąka ziemniaczana | 1/4 ilości ziemniaków |
sól | do gotowania ziemniaków |
schab bez kości | 250 gram |
brokuł | 1/2 sztuki |
bulion | 0,5 szklanki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cebula | 2 sztuki |
masło | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: